torstai 28. huhtikuuta 2016

Toukokuun kerhokokoontuminen

Seuraava nukkekotikerho kokoontuu valokuvaamo Studio Ullakon vintillä keskiviikkona 11.5. klo 15-20. Pöydän äärelle mahtuu 5 henkeä vetäjien lisäksi joten ilmoittaudu pian facebookin kerhopostauksen kommentteihin tai kvl.nukkekotikerho@gmail.com! HUOM! KERHO ON TÄYNNÄ! ILMOITAMME FACEN SIVUILLA JOS PAIKKOJA VAPAUTUU :)


Aiheena on punonta. Oman mielen mukaan voi valmistaa korituolin, pyykkikorin, kukkaistutuslaatikon tai koiran/kissanpedin punontatekniikkaa käyttäen.
Tarvitset ; askartelualustan, liimaa (esim.erikeeper), sakset, paspispahvia tai jokin muu paksu pahvi, paksu ompeluneula tai naskali, 1- 1,5 mm paksuista rautalankaa (tai tekstiilipäälysteinen rautalanka), 1mm paksuinen kalalanka tai vahattu puuvillalanka, grillitikkuja, hammastikkuja, ohutta pienikuvioista puuvillakangasta, rautalangan katkaisuun sivuleikkurit ja kärkipihdit, akryylimaalia sekä sivellin.

Kerhoilemme nyyttärimeiningillä joten voit tuoda jotakin pientä suolaista tai makeaa. Ilmoita mahdollista ruoka-allergioista jotta muut voivat halutessaan ottaa sen huomioon. Me tarjoamme kahvit, sokerin ja maidon.

Osallistumismaksu on muutaman euron per henkilö osallistujien määrästä riippuen. Autoilijat voivat jättää auton Kouvola-talon parkkipaikalle joka on ihan Studio Ullakon vieressä.
Käyntisoite: Varuskuntakatu 9, 45100 Kouvola. Talo on toiminut ennen apteekkimuseona (josta myöskin tunnetaan) ja kahvila Onnenkukkoa vastapäätä.

TERVETULOA!Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi