Strony

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kouvolan nukkekotiharrastajat käsityö- ja taitopäivässä

Tervetuloa tutustumaan Kouvolan nukkekotiharrastajiin sunnuntaina 24.4 Käsityö- ja taitopäivänä! Jokavuotinen tapahtuma löytyy Kouvolan museokorttelista ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa tuomme nukkekotiharrastuksen kävijöiden ihasteltavaksi. Tule tustumaan niin meihin kuin moniin muihinkin käsityötaitureihin klo 11-16 välillä. Meidät löydät Veturimiehenraitti 3:sta entisöintivertsas J. Kankaan tiloista. Laitamme raitin molempiin päihin vielä opasteet, jotta meidät löytää helposti Hymiö smileLaitamme esiin pienen näyttelyn kerholaistemme aarteista sekä pidämme pienen työnäytöksen, jossa näkee niin minineuleita, paperiaskartelua kuin puurima-askartelua.



Entisöijä Juho Kangas on pitänyt verstastaan näissä tiloissa jo 12 vuotta. Vanha talo on alkuperäisin ollut ihan yksityskäytössä ja siinä on sijainnut useampi asunto. 70-luvulla Kouvolan kaupunki lunasti tämän ja usean muun talon ja näin syntyi museokortteli.

Tästä talosta siis löydät niin meidät nukkekotiharrastajat kuin etevän entisöijänkin, jonka töihin pääset tutustumaan taitopäivänä.



Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi