Strony

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Käsityö- ja taitopäivä Museokorttelissa

Eilen se taitopäivä sitten oli ja meidän kerhomme oli edustavasti esillä vaikka itse sanonkin :D Lauantaina pari kerholaistamme kävi pystyttämässä entisöintiverstas J. Kankaan tarjoamaan tilaan pientä näyttelyämme ja sunnuntaina aikaisin aamulla menimme jatkamaan esillelaittoa.


Aamulla vietiin raitin päihin sekä talon eteen kyltit, että meidät löydettäisiin museokorttelikierroksella.Valloitimme meille annetun huoneen laidasta laitaan varsin tehokkaasti. Ikkunaseinälle laitettiin pitkä pöytätaso näyttelyosuudelle. Ovelta suoraan näke meidän viirimme ja pienen työpisteemme. Kuvassa vasemmalla pieni puotipöytä.


Rakennukseen sisään tultaessa näki ensimmäisen talon, pienen esittelyn kerhostamme ja digikehyksessä pyöri valikoima kerhokuvia. Laitoimme myös esille vieraskirjan kävijöiden tervehdyksille. Iloksemme meitä kävi katsomassa 176 ihmistä ja 49 jätti nimensä vieraskirjaan. Saimme myös varmasti uusia harrastajiakin kerhoomme.


Tässäkokonaiskuvaa näyttelystä. Esillelaittajat: Maarit, Liisa, Elisa, Kaisa, Sirpa, Tarja, Heidi ja Tanja.


Esillelaitossa oli myös kerhossa tehtyjä minejä Maria Malmströmin ohjeiden mukaan ja samalla kirjojen ohjeet avattuna esille. Ylemmässä kuvassa bikinit talon ja tallin välissä. Etualalla myös Tarjan upeat sukset ja potkukelkat Marian ohjeiden mukaan.


Yläkuvassa keväiset kerhominit eli kannut, ämpärit, lapiot sekä kottikärryt.


Ja Maaritin sisustusunelman ja Sirpan balettistudion sekä heppatytön huoneen välissä löytyy Tanjan leikkimökki.

Seuraavana yksityskohtia pöydästä.

Maartin Country Home

Liisan upeat nuket.

Työpisteellä Liisan virkkausmallit

Heidin suloinen pupuhäkki

Sirpan heppatytön huone.

Ja lopuksi pieni puotimme.

Lisää kuvia löydät facebookin sivuiltamme :)


Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi