sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Keväiset terveiset nukkekotikerhon järjestäjiltä!

Reilu vuosi sitten aloimme kokoontumaan suht säännöllisesti ja ensi kuussa tulee 1-vuotisjuhlapäivä, kun Studio Ullakosta tuli vakituinen kokoontumispaikkamme. Alusta alkaen oli tarkoitus harrastumielessä kokoontua yhdessä ja oppimaan neuvoen toisiamme. Rakkaan harrastuksen parissa haluamme edelleen kannustaa samalla tavalla mineilemään.

Tulevaisuudessa kerhoja pyritään järjestämään kerran kuussa kuten aina ennenkin, mutta järjestäjillä vaikuttavat elämässä niin opiskelu- kuin työkiireetkin, joten aina meillä ei ole mahdollista olla ajoissa paikalla.

Porukkamme on jo lähes vakiintunut, joten ajattelimme laatia kerhosseinälle ohjeistuksen illan toimista, mikäli kukaan järjestäjistä ei ehdi aivan kerhon alkuun. Sama myös mikäli järjestäjä joutuu poistumaan ennen kerhon päättymistä.

Tulevien kerhojen aiheet mietitään ja valitaan yhdessä, jolloin kaikilla olisi mahdollisuus tutustua etukäteen materiaaleihin sekä tekotapoihin, näin jokainen ehtii paremmin saada illan aikana miniatyyrin valmiiksi. Kerholla ei ole varsinaista vetäjää, mutta jos jollakulla on tietotaitoa jostain tietystä aiheesta, niin voi vapaaehtoisesti ohjeistaa muita.

Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa seuraaviinkin kerhoihin!

Ps. Olisiko ideoita miten juhlistaisimme 1-vuotispäiväämme? Kerro ideasi kommenteissa. Tulemme ainakin suorittamaan pienen arvonnan ;)


Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi