sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

lahden markkinat

Koetti uusi vuosi vanhoine kujeineen Lahden miniatyyri messuilla kera kahden autollisen kerholaisia. Jälleen oli katseltavaa ja kierreltävää toviksi. Ja tapasinpa myös Maijan ja Ainon Miniasioista ja Loten ihan nimikko nukkekoti päiväkirjastaan.

Muutamalle blogillekin löytyivät kasvot, joiden kanssa tosin en ollut tekemisissä, mutta ohimennen huomasin. Kovin vähän oli nimilappuja rouvilla ja neideillä paidanpieluksissaan.

Tänä vuonna matkaan tarttui hieman enemmän kuin viime vuonna, mutta silti hyvin maltillisesti. Tuollaisilla messuilla lähtee nopeasti käyntiin ajatus "tuollaisen voisin tehdä joskus itse" :D Ja yleisesti vältän itse kalusteita ja keskityn krääsä ja tarvike osastoon.

Tässä kuva koko osastosta ja perässä hieman lisää tarkempia selostuksia. Ja hei! jos joku huomaa myyneensä jotain miulle, ni laittakaa vaan kommenttia ni voin linkittää teidät kyseisen kuvan oheen muiden riemuksi :D

Tämän pinon tilasin etukäteen Doloreksen Krisseltä ja noudin sitten markkinoilta. Jäätelötikkuja jotakin kuningasajatusta varten...hieman hukassa tällä erää XD ja lasipurkkeja, narua, silmukkanauhaa ja picot nauhoja. Kaupan päälle kaksi pehmo lituska sydäntä.

Ooooow kaivon pumppu ^^ ihana 2€ erään rouvan pöydästä

2€ yhteensä. Hopean värinen "ruukku" jossa lukee reunassa voima. Keraaminen ruukku, jossa on jokin sydänkuvio. Kullanvärinen lehmänkallo ex-rintaneula ja kahvipannu, jotka molemmat pääsevät tuunauksen kohteeksi.

Tämän rouvan pöytä oli vallan mielenkiintoinen. Kaikenlaisia nippeleitä ja nappeleita. Tyydyin poimimaan matkaani nämä.. Kristalli- ja peilinappeja. Korunosan, josta tulee jonkin sortin valaisin. Muovinen koristeläpyskä, no siinähän se tuli matkassa mukana. Ja tuollainen mikälieklipsi, jonka reuan on ehdottomasti laukun reuna. 2€ Näistä.

Pitihän sitä myös tilaisuuden tullen kartuttaa kangaskokoelmaa. Tämän ostin pöydästä, jonka omistaja myi tekemiään verhoja. 1,50€

Nämä olivat käytävän varrelta sijainneesta pöydästä Tiinalta. 0,50€ kpl

Tämä, on nostalgiaa. Omistan yhteen kuuluvan pienen nuken nuken sängyn. Taisi olla euron hintainen ostos.

Tässä kaikki siltä reissulta. Hintoja kirjoittelin todisteeksi, ettei tähän hommaan tarvitse laittaa paljoa rahaa ja silti tekee löytöjä. Näistä tulee vielä monta hauskaa juttua tehdyksi ihan itse :)

Ehkä ensi vuonna jälleen uudelleen :)

Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi