torstai 20. huhtikuuta 2017

Huhtikuun nukkekotikerho

Tervetuloa seuraavaan kerhoiltaa (hieman lyhyellä varoitusajalla) 25.4 tiistaina! Tällä kertaa kokoontumisaika on klo 16-20. (Saa mennä aikaisemminkin.)

Kerhossa on tarkoitus kokeilla "lasimaalausta" Susanna Tunturi-Anttilan ohjeella hänen kirjastaan Nukketalosta nukkekodiksi. Ei kannata säikähtää tarkkaa lankatyötä vaan lähteä rohkeasti kokeilemaan vaikka yksinkertaisilla kuvioilla. Lisää inspiraatiota ja mallikuvia voi hakea esimerkiksi pinterestistä tai googlesta hakusanalla "stained glass pattern".

Tarvikkeet: paksua muovia, esim pakkausmuovia tai kuumennettua laminointikalvoa, napinläpilankaa, pitkäkärkiset pinsetit, sakset, kiiltävää vesiohenteista lakkaa esim Rayher, vesiohenteisia lasimaaleja. Pohdimme josko ohennettu akryylimaali toimisi, mutta varmaan pari lasimaalipurkkia löytyy, joista sekoitella värejä porukassa.

Susannan tärkeä viesti ohjeen alussa on: "Työtä kannattaa tehdä vähän kerrallaan. Ota välillä kuppi kahvia tai teetä ja anna työn kuivia ennen jatkamista".Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi