tiistai 25. lokakuuta 2016

Seuraava kerhokerta 1.11

Seuraava kerho on jo ensi viikolla TIISTAINA 1.11.2016 klo 15-20 Studio Ullakon vintillä. Mukaan mahtuu seitsemän (7) ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu pian mukaan facebookin saman postauksen kommentteihin tai sähköpostiin kvl.nukkekotiharrastajat@gmail.com 

Perinteiset nyyttärit jatkuu eli voit tuoda suolaista tai makeaa pikkupurtavaa. Kerhohuone voi olla vähän viileä joten varaudu villasukkiin ja neuletakkiin. 

Kerhossa on tällä kertaa tarkoitus ideoida jouluisista kankaista jotakin ja jokainen voi oman mielen mukaan tehdä esim. jouluessuja, joulupukin asu, joulumekko nukkekodin pikkutytölle, kuusenalusmatto, jouluiset tyynyt tai pöytäliinat, jouluverhot, joulusukka takan reunalle yms. Vaatteiden kaavoja (essu, mekko, housut, takki) löytyy joita voi lainata tarvittaessa.
(Ideakuvat lainattu pinterestistä)Tarvikkeet;

Ohuita jouluisia puuvillakankaita (pienikuviollisia), satiini -ja pitsinauhoja (myös muita ohuita nauhoja), askarteluhuopaa (esim. housuihin ja takkiin), pieniä nappeja,  fixativeä kankaan kovettamiseen (voi lainata jos ei ole), liimaa, sakset, askartelualusta. Voit myös halutessasi ottaa mukaan erilaisia leimasimia ja akryylimaalia jolla saa kuvioita tai kirjaimia kankaisiin. Ota mukaan myös nukkekodinnukke, jos teet vaatteita.

Tervetuloa!

Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi