lauantai 30. heinäkuuta 2016

Seuraava kerho 10.8 keskiviikkona: Kumisaappaat

Tervetuloa seuraavaan kerhoomme keskiviikkona 10.8:tta. Aiheena on Maria Malmströmin kumisaappaat. Kuten näette, harjoituskappaleita on tehty, joten ensikertalaisiakin pystytään auttamaan valmistuksessa. Ja jos kokee saappaat haastavina voi kerhossa tehdä aamutossuja.
Mukaan tarvitset: ohutta mustaa kangasta tai haluamaasi saapaskuosia (meiltä saa myös paria väriä, jos itseltä ei löydy), 2mm pahvia, ohutta rautalankaa, heijastinnauhaa, terävät sakset, askarteluveitsi, sivuleikurit, kärkipihdit, kangasliimaa ja pikaliimaa sekä kiiltävää lakkaa. Ohjeeseen voi tutustua Marian kirjassa Nukkekoti Väinölän vuosi, sivu 41. Massapohjia kenkiin ei tällä kertaa ole mahdollista tehdä kerhossa.
Tuttuun tapaan kerhossa on nyyttärit. Me järjestämme kahvin, maidon ja sokerin. Paikalla on myös vedenkeitin, jos haluaa omaa teetä tuoda. Muistathan ilmoittaa mahdollisista allergioista etukäteen. Osallistujamaksu on pari euroa per pää riippuen osallistujamäärästä.
Kerhontiloihin mahtuu järjestäjien lisäksi 7hlöä ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja peruutuspaikoista ilmoitetaan kyllä 
Lisäksi kerhomme on osallistumassa 19.8 Kouvolan taiteiden yöhön. Pyydämme kerholaisilta apua näyttelyn sisällön luomiseen eli jos sinulla on lainata puutarha-aiheiset minisi sinne näytille, niin voi tuoda kerhoon mukaan tai jos et pääse kerhoon niin olla meihin viestillä yhteydessä Kiitos!
Tervetuloa!
(Saappaat Maarit, kuva Kaisa)


Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi