keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Kesäkuun kerho

Tervetuloa seuraavaan kerhoon 8.6 keskiviikkona klo 15-20! Silloin tehdään "tikusta asiaa". Tarkoituksena on tehdä puutarhapenkki tai keinu tai vaihtoehtoisesti istutuspöytä. Kuva on lainattu netistä, mutta siinä olisi yksi malli penkkiin. Otamme kerhoon mukaan kuvia erimalleista, joista saa inspiraatiota.
Mukaan tarvitset: askartelualustan, kahvi-,jäätelö- ja neliskanttista tikkua. Katkaisuun listaleikkurit tai pienen sahan ja jiirilaatikon tai muun sopivan välineen. Voi myös lainata muilta, mutta mitä enemmän omia katkaisimia sitä helpompi on edetä työssä. Lisäksi liimaa, mitan, kynän ja paperia.
Kokoontumispaikkana Kouvolan entinen Apteekkimuseo ja nykyinen valokuvaamo Studio Ullakko osoitteessa Varuskuntakatu 9, 45100 Kouvola. Käynti sivuovesta. Kokoonnumme nyyttärimeinigillä eli voit tuoda mukanasi jotain pientä syötävää ja me tuomme kahvitarpeet. Ilmoitathan ruoka-aine allergioista etukäteen. Osallistumismaksu on muutaman euron per henkilö osallistujien määrästä riippuen. Autoilijat voivat jättää auton Kouvola-talon parkkipaikalle joka on ihan Studio Ullakon vieressä.
Mukaan mahtuu järjestäjien lisäksi seitsemän ensimmäisenä ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua facebookin postaukseen, sähköpostilla tai kerhon blogissa. Ilmoitamme, kun kerho on täynnä tai peruutuspaikkoja tulee.


Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi