tiistai 2. helmikuuta 2016

Seuraava kerhokerta 17.2

Tervetuloa Kouvolan seudun nukkekotikerhoon 17.2 keskiviikkona klo 15-20. Kerho kokoontuu museokorttelissa sijaitsevaan Nygrenin taloon, joka löytyy Veturimiehenraitilta. Suositus ikäraja on 15v. (huoltajan luvalla). Autolla tulevat voivat jättää kulkineensa Kouvolatalon pihaan. Paikalla alusta loppuun ovat järjestäjät Kaisankulman Kaisa ja Marcellen minien Maarit.

Aiheena on alusvaatteet. Ohjeet otetaan Maria Malmströmin kirjasta Väinölän vuosi, bikinit. Lisäksi kokeillaan korsetteja vanhalla Marian ohjeella, josta tallessa on vain malli ja kaavat Mikäli sinulla on muita ohjeita alusvaatteisiin niin ota ihmeessä mukaan.

Tarvitset mukaasi siis askartelualustan, ohutta kangasta, paperia kaavoihin, 2mm silkkinauhaa tai muita ohuita koristenauhoja, bicot nauhaa, ohutta lankaa kuten kirjontaan sopivia lankoja, terävät sakset, puutikku, rispaantumisesestoainetta (jos löytyy) ja (kangas)liimaa sekä neulan ja lankaa.

Kerhoon voi tuoda nyyttärimeiningillä pientä purtavaa ja kahvia termoksessa. Me tuomme maitoa ja sokeria.

Tiloissa ei siis ole juoksevaa vettä tai sisävessaa.

Kerhoon mahtuu alustavasti 6 henkilöä järjestäjien lisäksi eli 6 ensimmäisenä ilmoittautunutta pääsee mukaan Mikäli tilojen suhteen tulee muutoksia niin saattaa aueta tilaa 2:lle lisähengelle, mutta ilmoitamme kyllä mikäli mahtuu lisää. Osallistumismaksu määräytyy osallistujien mukaan eli muutamia euroja per henkilö. Voit ilmoittautua facebookissa tai sähköpostiin kvl.nukkekotikerho(a)gmail.com Laitamme kommentteihin tiedon, kun paikat täynnä.
Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi