tiistai 4. marraskuuta 2014

Tervehdys kaikille lukijoille!

Blogimme on vaikuttanut hieman hiljaiselta tovin, mutta kulisseissa on tapahtunut.

Saimme syksyllä sähköpostia paikalliselta yrittäjältä Johan Sorvolta, joka pyörittää Kouvolassa Desing Kellari nimistä liikettä Kouvolankatu 10:ssä. Liikeen facebook sivut.

Johan pyysi meitä yhteistyöhön somistamaan hänen osuutensa näyteikkunasta talvi teemaiseksi minimaailmaksi. Ja koska talveen kuuluu osana joulunaika, niin se tulee myös näkymään tässä pienessä dioraamassa.

Kerhomme jäsenet osallistuvat yhteiseen suunnitelmaan kukin haluamallaan ja pystymällään tavalla. Luvassa on paljon katseltavaa niin talvisella pihalla kuin jouluun valmistautuvassa talossakin.

Ikkunasomistus tullaan paljastamaan 22. marraskuuta ja säilyy ihmeteltävänä loppiaiseen asti.


Tässä hieman kuvaa tältä syksyltä ikkunasta, johon somistus tullaan rakentamaan.

Julkaisemme mahdollisesti valmistuvaiheen kuvia täällä blogissa ja facebook sivuillamme pieninä maistiaisina ja kuvat valmiista lopputuloksesta sitten joulunavajaisten jälkeen.

Ikkunaan tulevat rakennelmat ovat omatekemiä, mutta siellä tulee esiintymään myös valmistavaraa sekä omistamiamme muiden osaavien harrastajien tekemiä esineitä. Emme millään pysty erittelemään kaikkia upeuksia mitä ikkunaan tulee, mutta jos avajaisten jälkeen tulee kysymyksiä tekijöistä, niin vastaamme kysymyksiin parhaamme mukaan niin täällä blogissa kuin facebook sivullammekin.

Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi