lauantai 9. toukokuuta 2009

Kannuja


Mukavassa seurassa oli taas ilo viettää kerhoiltaa! Näpersimme emalikannuja tutulla Marliesin ohjeella. Muutama kannu siinä syntyi ja aloitin myös pesuvadin/kulhon tekoa jotka viimeistelin kotona loppuun. Vati vaatii vielä jonkinlaista viimeistelyä muotoilun suhteen...


Tuli tuossa aiemmin menneellä viikolla tehtyä muutama ylimääräinen kannukin joten jokainen kerhossa paikalla olija sai valita omakseen mieleisensä kannun. Swappiin liittyen jaossa oli paspispahvia, puumatskua ja pääsiäismunien sisälmyksiä ja tapettia. Oli ilo antaa ja saada uusia aarteita.


Swappina meillä oli matskut. Minun paketin sai Taiju joka sisälsi erilaisia korkkeja, lävityskukkasia ja uunivuokia/tarjottimia eli luomiväripaletteja. Minä sain Irjan paketin jossa oli erilaisia kankaita. Niistä en ottanut kuvaa.

Kerhoon voi jokainen halutessaan tuoda tekemiään uusimpia minejä livenä ihasteltavaksi. Täytyy kyllä myöntää ettei kuvat tee oikeutta Minijuliannan viimeaikaisille valmistuneille huonekaluille ja nukeille. Ne olivat aivan mahtavia!!!! Miten joku osaa!!!

Kiitos kaikille kerholaisille aivan mahtavasta kerhoillasta!! Kuukauden päästä taas tavataan ja silloin Lahden markkinat ovat jo tosi lähellä. Luvassa siis ihania shoppailuhetkiä....

Ei kommentteja :

Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi