lauantai 25. helmikuuta 2017

Nukkekotisynttärit

Vietin helmikuussa syntymäpäivääni ja pitihän sitä järjestää ymös nukkiskavereille pienet juhlat. Mukavasti saapui vieraita paikalle ja näyttivät viihtyvän. Kiitokset osallistujille sekä kiitokset ihanista lahjoista!
Juhlapöydät oli katettu ja kukkiakin oli laitettu esille. Teemana oli vaaleanpunainen väri, kuten oli ihan 1:1 juhlissakin.Åce ja Martha-mummi olivat tulleet Katlynin ja Joylinin kanssa paikalle.

Tässä kuvassa esiintyy myös ensi kertaa uudet nukkeni häveliäästi torkkupeittoon kääriytyneinä. Ostin itselleni joululahjaksi Taru Astikaisen tekemän pariskunnan, joka vaatetuksen puutteesta huolimatta halusi ottaa osaan juhlaan.


Varpu ja Herra Rusak olivat myös saapuneet ihmisten ilmoille ja hyvin näytti keskustelu sujuvan kaikilta.

Yksi lapsista oli löytänyt pehmopupun juhlaleikkeihinsä.

Ihanilta kerholaisilta sain synttäriswapissa kaikkea upeaa!

Sirpalta tuli noita Agathalle kirjoja, printtejä, taika-ainepurkkeja sekä kristallipallo.

Heidiltä pieni viherkasvin alku, kuihtunut ruusu kuvun alla (hirviöiden sydänten varalle), huovutettu siili sekä muffineita.

Upea pöytä, kukalliset kannut sekä ruusukranssi Maaritilta.

maanantai 6. helmikuuta 2017

Helmikuun kerho

Kerhoilemme ensi viikon tiistaina 14.2 klo 15-20 Kouvolan museokorttelissa valokuvaamo Studio Ullakon vintillä. Mukaan mahtuu 7(seitsemän) henkilöä pöydän ääreen ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhomaksu määräytyy paikallaolijoiden kesken ja lukumäärän mukaan joten varaa mukaan pikkurahaa. Pidämme myös perinteiset nyyttärit joten mukaan voi tuoda pientä suolaista tai makeaa purtavaa. Kahvit ja teemme tarjoamme kerhon puolesta.Aiheena meillä on ystävänpäivä ja voit mineillä mitä vaan ystävänpäivään liittyvää. esim. kuvanmukaisia ruusuruukkuja (kuva pinterestistä). Ja mukaan tarvitset kaikenlaista riippuen mitä teet mm. askartelualustan, liimaa, sakset, lävistäjiä, silkkipaperia, pahvia, kartonkia, silkkinauhaa...

Ilmoittautumiset facebookissa saman postauksen kommetteihin tai yksityisviestillä kerhomme sivuille. Tervetuloa!


Copyright © 2014 Kouvolan nukkekotiharrastajat

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi